Halsband MALA, rudrakshastenar

  • Äkta Rudraksha MALA halsband med 108 stenar och vacker bindu
  • Närbild på äkta Rudraksha MALA halsband med 108 stenar
  • Äkta Rudraksha MALA halsband med 108 stenar och vacker turkos och bärnstensgul bindu
  • Yoga /meditationshalsband med 108 pärlor

Halsband MALA, rudrakshastenar

595 kr

295 kr
Betala hur du vill

Klarna - Faktura, Delbetalning, Kort, Konto, Bank
Stripe - Kortbetalning
Apple Pay
Swish - till 123 340 89 03

Leveranssätt

Leverans på 1-3 dagar
Vi skickar mindre försändelser med Postnord och större med DHL.

Äkta Rudraksha MALA halsband 
Enligt sägnen så besitter den som bär Mala halsbanden god hälsa, blir respekterad av alla och kommer att uppnå sina mål. Buddistiska ritualer menar att Malan ger psykisk styrka och framgång.
Rudraksha mala är populärt inom yogan. Den som bär ett Mala sägs få skydd mot negativa energier.

Rudraksha halsbandet består av 108 st pärlor + 1 st rudraksha pärla. Den extra stenen är en bindu

Längd ca 86 cm

GÅVA: Få en handbroderad smyckepåse. Ange färg i meddelandefältet vid kassan

PURA of Sweden
säljer svenskdesignade bambukläder med hållbarhetstänk. Modellerna är stilrena året-runt-plagg, tillverkade i ekologiskt odlad bambu. De silkesmjuka plaggen har tyngd som ger ett vackert fall.

En kund mailade och frågade om jag kände till att det fanns giftiga rudrashka.

Nedanstående fann jag efter att ha googlat.
Och jag gjorde så klart vattentestet med gott resultat

Rudraksha är en pärla som växer på ett träd med samma namn i Himalaya -områdena, mestadels Nepal, och den kuperade regionen Indonesien, Java, Sumatra och Burma. De hinduiska skrifterna är fyllda med betydelsen och fördelarna med att bära Rudraksha. Det har inte bara fysiska och psykiska fördelar, utan är också av oerhört stort värde vid andlig upplyftning. Ordet Rudraksha härrör från Rudra (ett annat namn på Shiva) och Aksha, vilket betyder ögon, och man tror att pärlorna är Shivas tårar. Dessa pärlor sträcker sig från att vara en face (ek mukhi) till 21 face (ikees mukhi), men bara de första 14 bärs av människor, och varje pärla, enligt dess egenskaper, har sina egna olika krafter. Pärlorna sägs ha mirakulösa krafter för att läka många sjukdomar och genomsyra en person med enorm andlig energi. I stället för att bära pärlorna slumpmässigt rekommenderar Ganesha dig att konsultera antingen en andlig mästare eller en kunnig astrolog innan du väljer vilken typ av Rudraksha som kommer att gynna dig mest. Här är några viktiga fakta om Rudraksha -pärlorna: 1. Rudraksha av bästa kvalitet finns i Himalaya -områdena i Nepal. 2. Ordet Rudraksha härrör från ordet Rudra (eller Shiva) och Aksha (ögon). 3. Dessa pärlor är kända för att ha mirakulösa egenskaper. 4. Träet i Rudraksha -trädet är så tufft att det användes för att bygga flygplanets propeller under första världskriget. 5. Kostnaden för Rudraksha varierar från typ till typ, och ju högre antal mukhis, desto högre kostnaden, och ju högre blir dess medicinska värde. 6. Det bästa sättet att välja en Rudraksha är att konsultera en expert, som kan berätta vilken typ som passar dina behov bäst. 7. Akta dig också för falska Rudraksha, och en majoritet av dem är det. Testet är att när du lägger det i ett glas vatten, om det sjunker är det äkta, men om det flyter är det en falsk. 8. Dessa magiska pärlor kan kontrollera sjukdomar som stroke, stressnivå, högt blodtryck och ger också stor lättnad från ångest, depression och neurotiska tillstånd. 9. Dessa pärlor kan bäras av alla, oavsett kaste, tro, religion eller kultur. 10. Om du bär Rudraksha mala under meditation och yoga, ökar det fördelarna många. 11. En syndare som bär Rudraksha mala befrias från alla sina synder.

Detta hittade jag när jag 

Fler populära produkter